Harden: Sa Hjustonom hoću prsten, ostajem zauvek

Bek Hjuston Roketsa prilično je uveren da će ekipa osvojiti šampionski prsten pod njegovom dirigentskom palicom.

Izvor: MLJ

Nedelja, 16.07.2017.

09:15

Harden: Sa Hjustonom hoću prsten, ostajem zauvek
Getty images

Harden je nedavno potpisao šestogodišnji ugovor vredan 228 miliona dolara i tako ukupno premašio svotu koju je dobio Stef Kari za godinu dana kraći ugovor.

Hardenova prognoza se možda čini optimističnom ako se zna da je tokom pet godina u Hjustonu vodio tim do jednog finala konferencije, a ove godine odigrao loše protiv San Antonio Sparsa.

Hjuston je u drugoj rundi eliminisan od San Antonija u šest utakmica. Harden u poslednjoj utakmici nije dao koš 18 minuta, a njegova ekipa je za to vreme već bila u zaostatku 20 poena.

"Iskreno, jedina bitna stvar u ovom trenuku moje karijere su pobede i osvajanje šampionata. Znam gde je moj dom, znam gde želim da budem. Znam gde hoću da se penzionišem i gde da osvojim prsten. Sve će se desiti ovde u Hjustonu i to je razlog zašto ću ostati ovde zauvek", rekao je Harden, a prenosi Forbs.

Džejms Harden je u Hjuston stigao iz Oklahoma Siti Tandera 2012. godine. Tanderi su te godine igrali veliko finale NBA lige u kome su poraženi od Majami Hita. Svih pet godina od tada je prva violina Roketsa, ali i ol star igrač svake sezone.

Iako ima status superstara, često mu se zamera to što je nevidljiv u odbrani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: