Drobnjak prvi na listi želja Denver Nagetsa

Izvor: B92, HoopsHype

Četvrtak, 07.08.2003.

12:16

Default images

Samo nekoliko dana pošto je otpustila jednog Predraga ( Savovića - otpušten u ponedeljak), ekipa Denvera zainteresovana je da angažuje drugog Predraga (Drobnjaka).

GM Kiki Vandervejk ponudio je centru Krisu Andersenu (negarantovani) ugovor za narednu sezonu, što praktično znači da je u potrazi za novim visokim igračem.

Jedan od najboljih slobodnih na tržištu, upravo je Predrag Drobnjak za koga su zainteresovani i Atlanta, Juta, Majami i LA Klipersi.

Kako je saopštio menadžer reprezentativca SCG Dejvid Bauman, Drobnjak za razliku od ugovora sa Soniksima koji je za NBA prilike ( a shodno kvalitetima koje poseduje) bio izuzetno mali ( oko 550 hiljada dolara), sada zahteva minimum trogodišnji ugovor sa zaradom od oko 5 miliona dolara po sezoni.

Nagetsi posle potpisivanja ugovora sa Erlom Bojkinsom imaju još 8 miliona dolara slobodnog prostora u seleri kepu. Prve mete Moning i Bred Miler su «promašene», transfer Olovokandija je takodje propao, tako da uz neiskusnog Ilaria i povredjenog Kembija, Nagetsima treba još jedan centar.Rešenje se možda nalazi u Predragu Drobnjaku koji je prošle sezone prosečno beležio 9,4 poena i 4 skoka po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: