Džejms rasprodao "Gand Arenu" u Klivlendu ?

Izvor: B92, lokalni sajtovi

Utorak, 27.05.2003.

23:17

Default images

Jedna kuglica promenila je sudbinu najgoreg kluba u ligi. Kocka je odlučila da Le Bron Džejms ide u Klivlend Kavalirse, a samo nekoliko dana posle draft lutrije, ljudi u klubu su zatrpani pozivima navijača koji se raspituju za sezonske karte. Prošle sezone «crna rupa» NBA lige, Gand Arena imala je samo 3000 navijača sa pretplatnim kartama i prosečnu posetu od 11 hiljada melanholičnih navijača.

Sada je već izvesno da će Kavalirsi u većem delu sezone imati rasprodatu dvoranu ( najsmeliji prognostičari najavljuju da će dvorana koja je otvorena 1994.godine biti rasprodata za celu sezonu).

Kada je hteo da nabavi komplet karata za najbližu familiju 18-godišnjeg Džejmsa, menadžeru «nove mašine za pravljenje para NBA lige», Aronu Gudvinu , saopšteno je da karata za najbolja mesta u dvorani više nema !

Iako je već propisno "razmrdao" grad Klivlend, pa i saveznu državu Ohajo, Le Bron Džejms još uvek nema pravo da bude kontaktiran od strane novih poslodavaca. To će prema važećem ugovoru u NBA, moći da učini tek 1.jula.

Kao što je sigurno da će prvi čovek lige, Dejvid Štern  26.juna u Njujorku pročitati da "Kavalirsi" biraju Džejmsa, tako je gotovo sigurno da će tim iz Klivlenda "morati" za trogodišnji ugovor ( uz opciju za 4.sezonu) da izdvoji maksimalnih 12,96 miliona dolara za srednjoškolsku senzaciju ( što je prava "sića" u odnosu na 90 miliona koje je dobio od "Najkija"). Na pitanje koliko će trajati dogovor oko ugovora ( koji nekada traju i nedeljama) izmedju Kavalirsa i Džejmsa, Gudvin je uz smešak odgovorio "Ne više od 60 minuta".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: