EP: Pobeda mladih nad Crnom Gorom

Mladi košarkaši Srbije pobedili su Crnu Goru 75:70, u pretposlednjem kolu četvrtfinalne grupe F.

Izvor: B92

Sreda, 06.08.2008.

17:31

Default images

Tim Slobodana Klipe sada u F grupi ima skor od tri pobede i jednog poraza, i ukoliko u poslednjem kolu savlada domaću Letoniju obezbediće plasman u polufinale. Miroslav Raduljica i Marko Kešelj bili su najzaslužniji za veoma važnu pobedu srpskog tima. Raduljica je meč završio sa 25 poena i 11 skokova, dok je Kešelj pored 23 poena loptu uhvatio devet puta.

Crna Gora je u meč ušla kao prvoplasirana ekipa u grupi sa sve tri pobede, ali je u većem delu susreta bila u velikom zaostatku. Srbija je 35 minuta kontrolisala igru i rezultat, ali je tada došlo do pada koncetracije i Crnogorci su dva minuta pre kraja poveli sa 68:67.

Do potpunog preokreta ipak nije došlo, jer su u poslednjih minut i po košarkaši Srbije serijom od 8:2 ipak stigli do zasluižene pobede.

Odlučujuću utakmicu za plasman u polufinale protiv Letonije reprezentacija Srbije igra sutra od 20,45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: