Utorak, 10.07.2007.

23:32

Haus prešao u Pamesu

Izvor: B92, EuroBasket

Default images

Nekadašnji košarkaš Partizana, Lijetuvos Ritasa i Taukeramike, Frederik Haus, naredne sezone igraće za Pamesu iz Valensije. Posle odluke kluba iz Vitorije da prekine saradnju sa Amerikancem koji je prvu ozbiljnu epizodu u Evropi imao kao košarkaš Partizana, velikim i bogatim klubovima nije bilo potrebno puno vremena da krenu u poteru za Hausom.

Ovaj košarkaš iz Teksasa potpisao je 1+1 ugovor sa Pamesom za koju će i naredne sezone nastupati čak tri Srbina: Dejan Milojević, Vule Avdalović i Željko Rebrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

13 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

20 h

Podeli: