Lotar Mateus odlazi u Brazil

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Sreda, 11.01.2006.

13:30

Default images

Nekadašnji trener beogradskog Partizana i donedavni selektor Mađarske, Lotar Mateus, preuzeće brazilski klub Atletiko Paranaense.

Čovek koji je odigrao najviše utakmica za reprezentaciju Nemačke u istoriji vodiće ekipu koja je prošle godine stigla do finala Kupa Libertadores. Lotar Mateus je do 39. godine igrao fudbal, a posle toga vodio bečki Rapid, Partizan i, do kraja prošlih kvalifikacija za SP, Mađarsku.

Atletiko Paranaense je iz Kuritibe, glavnog grada države na jugu Brazila, Parane. Veliki broj doseljenika u južne delove Brazila je poreklom iz Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: