Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.05.2015.

17:20

Stamenković novi trener Napretka

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca imenovao je Ljubišu Stamenkovića za novog trenera, objavljeno je na sajtu kluba.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Stamenković će na klupi Napretka zameniti Slavka Matića, koji je dobio dobio otkaz posle poraza od Rada (3:2) u poslednjem kolu Jelen Superlige.

On će debitovati na klupi Kruševljana na prvoj utakmici baraža sa Metalcem, koja je na programu u subotu u Gornjem Milanovcu od 19 časova.

Veliki izazov za mene. Voleo bih da igramo baraž za Evropu, a ne za opstanak, ali takav je trenerski posao. Nije vreme za velike priče već za obična dela koja su u ovom trenutku pobeda u baražu i opstanak”, rekao je Stamenković na predstavljanju.

Stamenković je tokom karijere već bio trener Napretka, a radio je radio još u Mladom Radniku iz Požarevca, Mladenovacu, Timoku, Sevojnu, Bežaniji i užičkoj Slobodi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

4 h

Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu