Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.04.2014.

15:05

Rumenige: Nećemo maziti Borusiju

Izvršni direktor Bajerna Karl-Hajnc Rumenige rekao je da je tom klubu dosta medijskog rata sa najvećim rivalom – Borusijom iz Dortmunda.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Rumenige je dodaoi da više neće pokušavati da održi dobre odnose sa timom sa 'Signal Iduna Parka'.

"Nas više ne zanimaju nikakvi 'mirovni razgovori' i nećemo se baviti zajedničkim sastancima i večerama. To znači da nećemo imati ni tradicionalne večere dan uoči međusobnih mečeva. To je poštenije, nego da se pravimo kako se poštujemo. Ako to znači da imamo hladne odnose sa Dortmundom, neka bude. U prošlosti smo imali slične situacija se Kelnom i Verderom. Nismo ovde da bismo mazili jedni druge", oštro je poručio Rumenige u izjavi za Bild.

Prepucavanje dva kluba traje već mesecima, a nedavno je direktor 'milionera' Hans-Joakim Vacke rekao da Bajern nije odigrao veliku ulogu u ponovnom jačanju kluba iz Dortmunda, iako su Bavarci svojevremeno pozajmili dva miliona evra, kada je Borusija bila u krizi.

Vacke je kritikovao Bajern jer je Borusija morala da vrati tu pozajmicu uz kamatu od osam posto. Prvi čovek Borusije kritikovao je i doskorašnjeg predsednika Bajerna Ulija Henesa, koji je nedavno osudjen na zatvorsku kaznu zbog utaje poreza.

Ekipe Bajerna i Borusije sastaće se 17. maja u finalu nemačkog kupa u Berlinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu