Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.10.2002.

09:25

Večeras Real - Alaves na TV B92

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Peto kolo prvenstva Španije u fudbalu na programu je ovog vikenda. Ono što je posebno bitno je da B92 od ovog vikenda počinje sa direktni prenosima Primere.

Tokom sezone biće prenošene dve utakmice nedeljno, jedna u subotu, a jedna u nedelju. Prvi prenos biće emitovan večeras u 18 časova a imaćete priliku da gledate duel evropskog šampiona Reala iz Madrida i Alavesa i mogući debi Ronalda za Madriđane.


U subotu je odigran samo jedan meč 5. kola. Atletik Bilbao pobedio je kao gost ekipu novog prvoligaša Rekreativa sa 2:1. Bilbao je došao u vodjstvo u 62. minutu pogotkom Karlosa Gurpegija, a prednost gostiju udvostručio je Tiko u 85. minutu utakmice. Dva minuta pre kraja susreta Ćisko postiže jedini gol za Rekreativo na ovom meču i postvalja konačan rezultat utakmice. Atletik je večerašnjom pobedom u Huelvi stigao do prvog trijumfa u novoj sezoni i trenutno zauzima 14. mesto na tabeli sa četiri osvojena boda. Ekipa Rekreativa još uvek nije osetila "slast pobede" u prvoligaškom društvu i sa samo jednim osvojenim bodom nalazi se na poslednjem mestu prvenstvene tabele. Svi ostali mečevi igraju se večeras, jer sledeće nedelje neće biti utakmica u evropskim kupovima. U 18 časova počinju mečevi:

Deportivo - Rasing
Malaga - Atletiko Madrid
Real Madrid - Alaves
Real Sosijedad - Valjadolid

Četiri meča igraju se od 19 časova:

Barselona - Osasuna
Rajo Valjekano - Viljareal
Majorka - Espanjol
Valensija - Selta

Utakmica na Mestalji svakako je derbi ovog kola, jer se sastaju dve prvoplasirane ekipe prvenstva, koje dobro igraju i u Evropi. Druga atraktivna utakmica nedeljnog programa je Seviljski derbi, koji se ovog puta igra na stadionu Sančes Pishuan. Utakmica Sevilja - Betis počinje u 20:30.

Tokom sledećih 14 dana na našem sajtu moći ćete da nađete opširnu analizu cele španske lige, a posebno će biti najavljivani mečevi koje će naša televizija prenositi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu