Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.08.2009.

18:59

OFK Beograd slavio na Banjici

Fudbaleri OFK Beograda pobedili su Rad 2:0 na Banjici u utakmici trećeg kola srpske Jelen Super lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ekipa Dejana Đurđevića trijumfovala je golovima Nikole Simića u 40. i Stefana Šćepovića u 83. minutu. ’Romantičari’ su tako zadržali stoprocentan učinak u domaćem šampionatu pošto su slavili i u prva dva kola.

Ispred OFK Beograda na tabeli je samo Vojvodina koja ima bolju gol razliku. Priliku da se po broju bodova izjednači sa prve dve ekipe imaće Crvena zvezda koja od 20 časova u Kruševcu gostuje domaćem Napretku u poslednjoj utakmici kola.

Pola sata ranije u Beogradu šampion Partizan dočekuje kulski Hajduk.

Gostujući tim je pobedio, iako je Rad bio dominantan tokom celog meča, stvorio brojne šanse, uključući i pogođenu prečku.

OFK Beograd je golove postigao iz kontranapada i tako na najlepši način proslavio 98. rođendan kluba.

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je da je prezadovoljan što je njegov tim pobedio na teškom gostovanju.

"Osvojili smo tri boda tamo gde će se i veliki (Partizan i Crvena zvezda) namučiti. Izuzetno poštujem Rad, ali mi smo danas znali šta
smo hteli i kako da to ostvarimo"
, rekao je Đurđević.

Nominalni trener Rada Čedomir Đoinčević rekao je da je njegov tim bio dominantan sve vreme, ali da nije uspeo da postigne gol.

"Rad je dominirao svih 90 minuta, a nismo 6pobedili. Takve utakmice se igraju jednom u 10 godina. Očigledno je da Rad mora da igra agresivnije, naročito na domaćem terenu i da se bori do kraja makar postigao gol u 91. minutu", rekao je Đoinčević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu