Nova vest
Fudbal

Sreda, 08.03.2017.

18:16

Nikolić: Najbolja partija sezone

Trener Partizana Marko Nikolić smatra da je njegova ekipa protiv Metalca odigrala možda i najbolji meč ove sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Nikolić: Najbolja partija sezone
Foto: StarSport

Crno-beli su savladali Metalac 3:0 (1:0), ali je Nikolić ipak bio nezadovoljan zbog mnogo neiskorišćenih prilika.

"Bila je ovo jedna od najboljih igara Partizana, ako ne i najbolja ove sezone. Čestitam igračima na tome. Videli smo posle mnogih kritika na račun igre u večitom derbiju ; šta znači kvalitet terena za jednu ekipu koja je opredeljena za igru, da može da se igra brzo... Bili smo veoma motivisani za ovu utakmicu i te motivacije je došao jako dobar pristup i kvalitet igre", rekao je Nikolić.

Partizan je mogao da slavi mnogo ubedljivije, ali je golman Metalca Nemanja Belić imao sedam odbrana u Humskoj.

"Jedina zamerka je broj šansi koje smo promašili, jer je bio ogroman broj. Takav je bio dan, bio je i dobar golman na drugoj strani, ali smo mogli dati ogroman broj golova. Koliko god to čudno zvučalo posle pobede od 3:0 ne mogu biti zadovoljan rezultatom", dodao je trener Partizana.

Crno-beli su povećali niz mečeva bez poraza na 21, te smanjili zaostatak za liderom Crvenom zvezdom na tri boda.

"Zaista je to jedan fantastičan niz na kojem treba čestitati igračima. Moramo da nastavimo da pobedjujemo, ta serija mora da traje, jer igramo u takvoj ligi da smo i sa takvom serijom i dalje na drugom mestu", rekao je Nikolić.

Trener Metalca Nenad Vavić rekao je da je Partizan zasluženo slavio.

"Čestitao bih Marku (Nikoliću) na izvanrednoj seriji i na zasluženoj pobedi. Partizan je imao dosta prilika u prvom poluvremenu i kad smo pomislili da smo se izvukli i da idemo na odmor sa 0:0 pao je taj gol iz prekida. Od tog momenta je sve bilo drugačije. Partizan je izašao jako, sa puno samopozdanja da dobije ovu utakmicu... Mi smo pokušali, prižili svoj maksimum, mogu da budem zadovoljan htenjem, željom, trlanjem igrača do poslednjeg minuta", rekao je Vavić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

4 h

Fudbal

Ronaldo prodao klub

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldo objavio je prodaju Kruzeira, kluba čiji je vlasnik postao pre dve godine.

Beta

11:29

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu