Trener Baskonije pred Zvezdu: Moramo da ostanemo hladne glave

Trener košarkaša Baskonije Đoan Penjaroja rekao je da će meč protiv Crvene zvezde odlučiti sitni detalji.

Izvor: B92

Sreda, 22.03.2023.

14:43

Trener Baskonije pred Zvezdu: Moramo da ostanemo hladne glave
Foto: Profimedia

Baskonija u četvrtak gostuje beogradskim crveno-belima u 30. kolu elitnog takmičenja, a duel se igra od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

"Blizu smo kraja ligaškog dela, već znamo kakve su kvalifikacije da i moramo beležimo pobede. Moramo da budemo čvrsti i da kontrolišemo igru. Takođe, moramo biti hladne glave i da ne odustajemo od svog stila igre" , rekao je Penjaroja na konferenciji za medije.

Trener Baskonije rekao je da će u Pioniru biti fantastična atmosfera, kao i Zvezda ima mnogo pojedinaca, koji igraju srčano i sa dosta energije.

"Fakundo Kampaco, Luka Vildosa i Nemanja Nedović su najvažniji igrači. Zvezda je ekipa sa mnogo boraca i kvalitetnih igrača sa iskustvom, igraju agresivnu odbranu", rekao je on i osvrnuo se na Filipa Petruševa.

"Ima fantastičnu sezonu i afirmiše se kao važan centar, koji će u budućnosti dominirati takmičenjem"
, poručio je Penjaroja.

Baskonija ja se bori za plej-of, trenutno je na osmoj poziciji sa skorm 15-14, dok je tim Duška Ivanovića na 14. mestu sa 12 pobeda i 17 poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: