Nova vest
Košarka

Utorak, 05.09.2017.

21:28

"Pomogli smo Turskoj i Letoniji da igraju iskrenu košarku"

Aleksandar Petrović, selektor reprezentacije Hrvatske, rekao je posle poraza od Španije da je njegov tim odigrao dobar trening protiv "Crvene furije".

Izvor: PT

Autor: PT

Foto: fiba.com

"Ovo je bio trening za Hrvatsku. Odigrali smo sa Špancima trening meč jer su se obe ekipe plasirale u narednu rundu. Za nas je ovo bio sjajan trening. Probavali smo šta nismo mogli u prve tri utakmice. Moramo biti spremni jer nas očekuju utakmice protiv Turske ili Rusije", rekao je Petrović posle utakmice.

Hrvatska je u tesnoj završnici poražena od Španije sa 79:73.

"Probali smo da igramo sa dve četvorke danas i sa nekoliko igrača koji imaju veoma dobar šut van linije 6.75, zato što ćemo možda morati tako da igramo u nedelju u osmini finala", kazao je Petrović, a potom i dodao.

"Mislim da je ovaj rezultat spasao Tursku i Letoniju, jer da smo mi pobedili, onda niko ne bi želeo da trijumfuje u tom duelu jer bi išli na Španiju. Pomogli smo im da igraju iskrenu košarku", dodao je Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu