Tipovi IV: Gruzija i Island u hendikepu

U ponedeljak se nismo proslavili, ali ćemo to pokušati da ispravimo u utorak.

Izvor: B92

Utorak, 08.09.2015.

10:36

Default images

Na programu je nekoliko veoma zanimljivih duela, u komentarima podelite sa nama vaše predloge i mišljenja.

Gruzija – Grčka

Mnogi su Gruziju smatrali potencijalnim iznenađenjem EP, ali oni su potpuno razočarali na startu porazima od Holandije i Slovenija. Sa druge strane, Grci su obavili veliki posao pobedom nad Hrvatskom i favorit su u predstojećem meču. Ipak, Helada nije poznata kao tim koji ’gazi’, igraju na mali broj poena, dok bi od Gruzije trebalo očekivati barem jednu dobru partiju.

Predlog: Dvojka na Gruziju u hendikepu (+14,5)

Španija – Italija

Po imenima jak tim, Azuri su u prva dva kola prikazali izuzetno bledu igru bez ikakve koncepcije i sa slabom odbranom. Očekuje se da se taj trend nastavi i u meču sa Španijom, ali ’Furija’ će sigurno motivisati Galinarija, Belinelija i ostale da pruže bolju napadačku partiju.

Predlog: Plus koševi (154,5).

Saša Ozmo

Srbija – Island

Srbija je počela turnir sa dve pobede i ono što je sa jedne strane odlično, a sa druge brine je činjenica da je naš tim bio daleko od svog maksimuma u duelu sa Španijom i Nemačkom.

Island je u prve dve utakmice pokazao da se ne predaje, iako je kvalitetom dalewko od ostalih selekcija u grupi, pa takav pristup treba očekivati i sa vicešampionom sveta.

Aleksandar Đorđević će pokušati da odmori neke nosioce, pa zbog toga ne bi trebalo očekivati ubedljiv trijumf Srbije.

Predlog: Dvojka na Island u hendikepu (+17.5)

Slovenija – Holandija

Duel dve selekcije sa polovičnim učinkom u prva dva kola, ali je Slovenija izraziti favorit na ovom meču.

Iako je drastično oslabljen neigranjem Gorana Dragića, tim Jurea Zdovca pokazao je prilično dobra izdanja protiv Hrvatske i Gruzije. Prepelič pogađa iz svih pozicija, za Blažiča nema izgubljene lopte, a Zoran Dragić solidno odmenjuje brata.

Pobeda Slovenaca ne bi trebalo da dođe u pitanje, a vrlo lako bi taj trijumf mogao da bude i ubedljiv.

Predlog: Kec na Sloveniju u hendikepu (-10.5)

Aleksa Gutović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: