"Stvarno ne znam kako Borahinja prođe vagu" VIDEO

Danijel Kormije bivši šampion u poluteškoj i teškoj UFC kategoriji analizirao je narednu veliku borbu.

Izvor: SN

Utorak, 21.07.2020.

08:30

Photo by Joe Scarnici/Getty Images

Na UFC događaju 253 gledaćemo okršaj Izraela Adesanje i Paula Koste Borahinje u borbi za pojas srednje kategorije.

Arijel Helvani i Danijel Kormije su o tome govorili na svom podkastu, a "DC" smatra da nema favorita i kaže da Kosta izgleda kao teškaš i da ne zna kako prolazi vagu.

"Teško je pogoditi ko će pobediti. Ma koliko Adesanja bio dobar, Paulo Kosta je identično dobar i identično talentovan kao on, a pritom je jedan od snažnijih ljudi koje sam ikada video. On izgleda kao teškaš i stvarno ne znam kako prolazi vagu... Govorio sam sa jednim od njegovih trenera Erikom Albarasinom i rekao mi je da je Borahinja sjajan kikbokser, da odlično udara i da često menja partnere sa kojima sparinguje. Paulo kada trenira, treba mu mnogo sparing partnera, jer ih on sve slama i mora da ima nekoga u rezervi. On jednostavno prođe kroz čoveka i traži da radi sa sledećim", rekao je Danijel Kormije.

Izrael Adesanja i Paulo Kosta nisu baš u najboljim odnosima i kada su se poslednja dva puta našli zajedno u istoj prostoriji došlo je do verbalnog okršaja, tako da nas definitivno očekuje nešto veoma zanimljivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: