"Telo je blokiralo, noge su mi bile mrtve, a Vaso se nije držao plana"

Srpski MMA borac Aleksandar Ilić je pokušao da nađe razloge za poraz u duelu sa Sezarijem Kesikom.

Izvor: SV

Nedelja, 10.11.2019.

17:33

screenshot

On je poražen u Zagrebu, na 51. izdanju borbi u organizaciji poljskog KSW.

"Nemam pravi odgovor. Dao sam sve od sebe u pripremama, imao sam bolje parametre nego pred prethodnu borbu. Sve je mirisalo da na perfektnu noć, ali je u poslednja tri dana bilo ludo. Teško sam skidao kilažu, ja nikada ne idem u saunu, uvek skidam kilažu dijetom i treninzima, ali ovoga puta kilogrami nisu odlazili. Ne znam zašto, ali telo je blokiralo", naveo je Ilić.

On je istakao i da je skidao kilažu celu noć uoči merenja.

"Došao sam na željeni nivo u pet ujutru. Bio sam mrtav, u jednom trenutku sam pomislio da se povučem, osećao sam kao da ću da padnem. Nisam mogao da treniram, teško mi je bilo i da se popnem uz stepenice, a uradio sam sve kao prošli put i ništa nisam eksperimentisao. To nije izgovor, Sezari je me pobedio, siguran sam da je i on teško skidao kile. Na sredini prve runde sam osećao kao da su mi noge u teškom blatu
", rekao je Ilić.

Dodao je i da je taktika bila da se borba produži.

"Igrali smo na kartu da imam veću energiju, ali je sve palo u vodu u 1. rundi. Bio sam mrtav, rekao sam uglu da su mi noge gotove. Probao sam da završim meč, ali se nije desilo", naveo je Ilić.

On je govorio i o meču svog saradnika Vasa Bakočevića, koji je poražen od Borisa Mankovskog.

"Nije se držao plana, plan nije bilo da ulazi u rvanje, ali tako je kako je
", naveo je Ilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: