Prodala kuću, živi na kruzeru

Osamdesetšestogodišnja udovica Li Vahtseter sa Floride poslušala je kćerkin savet i prodala svoju kuću kako bi postala stalna stanarka luksuznog kruzera Kristal Sereniti, prenosi app.com.

Izvor: B92

Sreda, 21.01.2015.

11:45

Default images

“Suprug me je uveo u svet krstarenja”, priseća se mama Li. “Tokom pedeset godina braka išli smo na 89 krstarenja, a ja sama sam bila na još sto.”

Najinteresantnije joj je bilo u Aziji, jer se dosta razlikuje od Amerike.

Ono što joj najviše nedostaje je porodica, ali se redovno čuje sa njima putem kompjutera i kad god kruzer pristane u Majami, iskoriste priliku da se i vide.

“Dan pre nego što je preminuo muž mi je rekao da ne prestanem da idem na krstarenja. Zato ja sada živim život iz bajke i bez stresa.”

Ona procenjuje da će je ove godine život na kruzeru koštati oko 164.000 dolara. To pokriva troškove kabine u kojoj živi, obroke, bakšiše, večernji ples, zabave Brodvejskog kalibra, kao i česte zabave koje priređuje kapetan, predavanja i razne dnevne aktivnosti.

Mama Li se raduje proslavi svog osamdeset i sedmog rođendana i proslavi sedam godina boravka na kruzeru Sereniti, a članovi posade su joj postali poput porodice i stalno se trude da joj u svemu udovolje.

Foto: Pixabay

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: