Brando: Najlepše odmaralište u rajskoj Polineziji (FOTO)

Ovo ostrvo koje je nekad pripadalo slavnom holivudskom glumcu Marlonu Brandu, danas je jedno od najekskluzivnijih odmarališta u Francuskoj Polineziji.

Izvor: Dnevnik.hr

Četvrtak, 18.12.2014.

08:48

Default images

Reč je o ostrvu Onetahi koje pripada malom arhipelagu Tetiaroa, koje je glumca koštalo 200.000 dolara.
thebrando.com
Brando je u svojim memoarima ovo mesto opisao rečima: „Tirkizna, tamno plava, svetlo plava, indigo plava, kobalt plava, kraljevsko plava… nema te nijanse plave boje koju ovo rajsko mesto nema. Pravi melem za dušu i telo.“

Ovaj atol je danas ekskluzivno odmaralište za nekolicinu srećnika koji mogu da priušte boravak u ovom parčetu raja.
thebrando.com
Odmaralište je samoodrživo i energiju dobija zahvaljujući 4.000 solarnih panela, a klima uređaji se hlade pomoću pumpe koja iz dubine od 900 metara dovodi slatku vodu.
thebrando.com
Na samoj obali se nalazi 35 luksuznih vila od ebanovine, a svaka od njih ima svoj privatni bazen. Duboko između kokosovih palmi skriven je moderni spa centar okružen zen baštom. Večera se poslužuje na samoj plaži, u vili, ili u jednom od tri restorana.
thebrando.com
Brando Resort nije osmišljen kao mesto za ludu zabavu, nego za opuštanje i uživanje u suncu, moru i predivnoj prirodi.
thebrando.com
Svaki gost dobija na korištenje bicikl, a strogo je zabranjeno korištenje vozila na motorni pogon - ovde nema džet skija, skutera ili bilo kakvih motora. Sve je podređeno tišini, miru, i najvažnije - očuvanju životne sredine.
thebrando.com
.
thebrando.com
.
thebrando.com
.
thebrando.com
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: