Uskoro redovno vozom od Požege do Bara

Železnice Srbije od srede, 27. avgusta, uvode u redovan saobraćaj međunarodni putnički voz na relaciji Požega-Bar-Požega.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.08.2014.

17:30

Default images

Foto: Alain GAVILLET/Flickr.com

Voz će iz Požege svakodnevno polaziti u 15,05 sati, a dolazak u Bar po redu vožnje predviđen je u 22,50 sati. U povratku iz Bara polazak voza je u 5,50 sati, a dolazak u Požegu u 13,57 sati, saopšteno je danas iz srpskih železnica.

Ovaj međunarodni voz u svom sastavu imaće samo vagone sa sedištima drugog razreda.

Vozna karta u jednom smeru Požega-Bar ili obratno košta 14.80 evra, a rezervacija sedišta tri evra. Povratna karta je duplo skuplja i iznosi 29.60 evra.

Cene karata su izražene u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti.

U ovom vozu primenjuju se i sve povlastice za jeftinije putovanje u saobraćaju sa Crnom Gorom. Tako je uz legitimaciju Rail Plus karta 30 odsto jeftinija, ponuda City Star važi za grupu do pet putnika, za grupe od šest i više putnika putovanje je, takođe, 30 odsto jeftinije, dok je za decu od šest do 14 godina prevoz upola jeftiniji.

U železničkom saobraćaju sa Crnom Gorom, iz Beograda ide i noćni voz za Bar, sa direktnim kolima iz Subotice i Novog Sada. Voz polazi iz beogradske železničke stanice u 18.05 sati i saobraća pomoćnim prevoznim putem preko Lapova i Kraljeva, navedeno je u saopštenju "Železnica Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: