Brižit Bardo pozvala vlasti da postave kamere u klanicama / VIDEO

Francuska glumica Brižit Bardo pozvala je francuske vlasti da postave kamere u klanicama kako je to obećao predsednik Emanuel Makron, uoči rasprave o nacrtu zakona o poljoprivredi, preneli su danas francuski mediji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.05.2018.

10:30

Brižit Bardo pozvala vlasti da postave kamere u klanicama / VIDEO
GettyImages

Upozorenje: Snimak može biti uznemirujući

Glumica, poznata kao veliki borac za prava životinja i decenijama stroga vegetarijanka, pomenula je jednu francusku klanicu već kritikovanu 2015. godine zbog mučenja životinja, gde je skrivenom kamerom u februaru ove godine snimljen loš tretman životinja, preneo je list 20 Minutes.

Brižit Bardo u video-snimku sa svog imanja, na kojem je predstavila snimak iz klanice, pozvala je javnost da "vodi računa šta jede" kritikujući Makrona jer se "druži s lovcima i želi da vrati predsednički lov".

Na snimku joj se pridružio mladi francuski humorista Remi Gajar, koji je rekao da francuski predsednik nije do sada ništa učinio i da bi se ljudima "smučilo" kada bi videli kakav tretman imaju životinje u klanicama.

Glumica je rekla da je mlađa generacija osetljivija na životinjska pitanja od starije generacije, "koja truli u svojim navikama i tradicijama" i dodala da je dobro što su mnoge modne kuće povukle krzno iz svojih kolekcija.

Brižit Bardo, seks-simbol francuske kinematografije šezdesetih godina, koja je napustila glumu u jeku karijere i u potpunosti se posvetila životinjama, redovno i ne birajući reči, kritikuje nepoštovanje životinja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: