Vins Von i Kolin Farel u 2. sezoni "Pravog detektiva"

Nagađanja oko glumačke ekipe nove sezone "Pravog detektiva" mogu stati - stigla je i službena potvrda da su za glavne uloge odabrani Vins Von i Kolin Farel. Ostatak glumačke ekipe biće potvrđen uskoro.

Kultura

Izvor: Izvor: HBO

Sreda, 24.09.2014.

09:25

Default images

Osam epizoda nove sezone "Pravog detektiva" čije snimanje kreće ove jeseni u Kaliforniji ovog puta prati tri policajca i okorelog kriminalca koji pokušavaju pronaći put kroz mrežu zavere koja okružuje jedno ubistvo.

Kolin Farel će glumiti Reja Velkoroa, kompromitovanog detektiva koji je rastrgan između nadređenih u korumpiranoj policijskoj stanici i okorelog kriminalca koji ga drži u šaci. Vinsa Vona ćemo gledati u ulozi kriminalca Frenka Semjona kojem nakon ubistva poslovnog partnera preti gubitak poslovnog carstva. Ostatak glumačke ekipe biće objavljen uskoro.

-- Pročitajte i Dva detektiva u mitskom prostoru Karkose --

Premiejra nove sezone popularne serije očekuje se u drugoj polovini 2015.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: