Oglasila se rediteljka "Quo vadis, Aida?"

Film "Quo Vadis, Aida?" ipak nije osvojio Oskara u kategoriji najboljeg međunarodnog filma, a rediteljka Jasmila Žbanić oglasila se nakon dodele.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.04.2021.

13:41

Oglasila se rediteljka
Rediteljka Jasmila Žbaniæ, Foto: Profimedia

"Čestitke Tomasu Vinterbergu na osvojenom Oskaru u kategoriji najboljeg međunarodnog filma. Velika je čast biti nominovan uz tako sjajne reditelje", napisala je Jasmila uz fotografiju s Vinterbergom, čiji je film "Another Round" na kraju osvojio Oskara.

"Bravo Jasmila! Ponosni smo svi! Gledao sam i Another Round i zaista je dobar, ali bez imalo subjektivnosti, ipak nema tu jačinu kao Quo Vadis Aida?! Aida je film nakon kojeg dugo gledaš u jednu tačku i postavljaš sebi milion pitanja, u tome je razlika! Ali u svakom slučaju čestitke i Dancima! Idemo dalje!", poručili su joj u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: