Totalni debakl: Kineski "Game of Thrones" povučen iz distribucije

Iako je reč o visokobudžetnom filmu kineska verzija Game of Thronesa nije naišla na odobravanje publike te, kako pišu strani mediji, smatra se jednim od najvećih debakla u fimskoj istoriji.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 19.07.2018.

20:39

Totalni debakl: Kineski
Youtube Printscreen

Film kineske produkcije "Asura", koji je snimljen prema popularnoj seriji "Game of Thrones", doživeo je potpuni debakl. U njega je uloženo čak 112 miliona dolara, a u prvom vikendu prikazivanja zaradio je jedva 7,47 miliona dolara.

"Bi-Bi-Si" piše da je film premijerno prikazan 13. jula, a publika je pokazala minimalno interesovanje. Kako je poznato, film je inspirisan kineskom mitologijom, poseduje razne specijalne efekte, a ujedno u njemu glume velike filmske zvezde.

"Asura" je povučen iz distribucije odmah nakon objave užasnih rezultata koje je postigao u bioskopima, ali producenti ističu da razlog obustave nije neuspeh kod publike već što žele još da ga dorade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: