Iz HBO otkrili kada će se završiti "Igra prestola"

Osma sezona “Igre prestola” biće i poslednja u toj popularnoj seriji, potvrdili su iz HBO.

Kultura

Izvor: Independent

Nedelja, 31.07.2016.

08:44

Iz HBO otkrili kada će se završiti
Foto: YouTube Screenshot

Kejsi Blojs novi predsednik programa ove kablovske mreže, potvrdio je za novinare u Los Anđelesu da će mnogima omiljena serija biti okončana za dve sezone.

Producenti D. B. Vajs i Dejvid Beniof “imaju vrlo specifičan plan o tome koliko sezona žele da naprave”, rekao je Blojs. “Kada bih mogao da ih nateram da naprave još, tražio bih 10 sezona, ali želimo da poslušamo njihov instinkt i da konačna verzija serije bude najbolja moguća”.

Ranije je otkriveno da će naredna sezona imati samo sedam epizoda, a budući da su producenti i ranije navodili da planiraju da serija ukupno ima 75 epizoda, možemo zaključiti da će osma sezona imati osam epizoda. S druge strane, Beniof i Vajs nisu isključili mogućnost ni da poslednja sezona ima samo šest epizoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: