Bend Whitesnake nastupio u Hali Pionir

Bend Whitesnake održao je sinoć koncert u Hali pionir, gde je njihov frontmen Dejvid Koverdejl pre 40 godina prvi put nastupio sa grupom Deep Purple u tadašnjoj Jugoslaviji.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.11.2015.

08:21

Default images
Ilustracija (Foto: Gettyimages)

Jedan od najvećih rok bendova nastupio je u srpskoj prestonici u okviru svetske turneje na kojoj promovišu novi "The Purple Album", sa Koverdejlovim omiljenim pesmama koje je pevao od 1973. do 1976. godine.

Koncert su počeli numerom "Burn", a tokom dvočasovne svirke podsetili su publiku na čuvene Deep Purple hitove, kombinujući ih sa svojim pesmama.

Publika je najbolje reagovala u finišu kada su nanizali čuvene "Soldier of Fortune", "Is This Love", "Fool for Your Loving", "Here I Go Again" i za kraj na bis su izveli "Still Of The Night". Kao predgrupa nastupio je sastav Dead Daisies.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: