Kultura

Sreda, 23.02.2022.

15:17

Pokušaj oporavka od katastrofalne gledanosti Oskara

U pokušaju da se oporavi od najgore gledanosti svih vremena, Akademija filmskih umetnosti i nauka odlučila je da proglašenje dobitnika Oskara u 8 kategorija, od ukupno 23, neće biti emitovano tokom direktnog prenosa.

Izvor: B92

Pokušaj oporavka od katastrofalne gledanosti Oskara
Foto: Profimedia

Tih 8 kategorija su: Oskar za najbolji kratki dokumentarni film, najbolju montažu, najbolju šminku/frizuru, najbolju originalnu muziku, za najbolju scenografiju, najbolji kratki animirani film, najbolji kratkomeeražni film i za najbolji zvuk.

Obožavaoci će ipak moći da vide dodelu nagrade za ove kategorije, 27. marta, kada je dodela Oskara i zakazana, s tim što će Oskari u ovim kategorijama biti podeljeni u Dolbi teatru sat vremena pre prenosa uživo, a zatim će biti montirane u direktan prenos, piše "Hollywood Reporter".

Sve ovo je u pismu, koje je u utorak poslao članovima Akademije, pojasnio predsednik Dejvid Rubin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: