Neda Arnerić o smrti bliskih kolega: Jedva čekam da i ja budem s njima

Ivanu Ivanoviću je u studiju ovog petka društvo pravila legendarna glumica Neda Arnerić koja ove godine obeležava 51 godinu karijere.

Izvor: B92

Subota, 17.06.2017.

13:50

Neda Arnerić o smrti bliskih kolega: Jedva čekam da i ja budem s njima
Foto: Prva TV / Screenshot

U to ime, sa domaćinom je pričala o svojim počecima, propuštenim prilikama, srećnim glumačkim iskustvima, ali i bliskim kolegama.

Osvrnuvši se na film "Ko to tamo peva", pomalo se rastužila kada je shvatila da srpski glumački velikani više nisu sa nama, ali i sa ponosom istakla da je imala tu sreću da sa njima bude u istom kadru.

“Mi smo se na snimanju toliko poigravali, toliko smo se dobro družili... Nismo imali para za dnevnice, pa smo svaki dan morali da putujemo iz Beograda na snimanje, i da se noću vraćamo za Beograd. Ne znam šta je bilo bolje, da li ono u filmskom autobusu, ili privatnom, ali smo svi pristali da se cimamo”, rekla je Neda.

Glumica je otkrila i zašto danas ne voli da gleda filmove u kojima je glumila.

“Zato što to pripada prošlosti. Mislim da se ne treba osvrtati mnogo unazad, jer onda nećemo nikud stići, a još treba da se živi. To su sve bili ljudi koji su imali sjajnu energiju, i njihova energija je otišla sa Zemlje… Ne mogu da verujem koliko nas je malo ostalo. I onda posmislite “A šta ćeš ti ovde?”. Jedva čekam da odem, da i ja budem sa njima”, zaključila je Arnerić.

Isečak iz emisije možete pogledati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: