Utorak, 05.05.2015.

13:08

"Izveštaj o falkonu do sutra"

Kompletan izveštaj o kvaru aviona u kome je bio predsednik Srbije Tomislav Nikolić biće predstavljen do sutra, izjavila je ministarka Zorana Mihajlović.

Izvor: Beta

Default images
Foto: Tanjug

"Kompletan izveštaj je gotov. Direktorat će danas, najkasnije sutra predstaviti izveštaj javnosti", rekla je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlovićeva novinarima u Skupštini Srbije.

"Kompletan izveštaj je gotov. Direktorat će danas, najkasnije sutra predstaviti izveštaj javnosti", kazala je Mihajlovićeva novinarima u Skupštini Srbije.

Preliminarni izveštaj Direktoratacivilnog vazduhoplovstva Srbije (DCV)pokazao je da seavionu kome je predsednik TomislavNikolićleteo u Rim vratio u Beograd nakon što je neko iz posade slučajno uključio prekidač za slučaj nužde što je uzrokovalo gašenjejednog motora.

Prema izveštaju, kopilot Bojan Zorić nehotice je prosuo kafu na instrument tablu i počeo da je briše salvetom i tom je prilikom slučajno aktivirao prekidač "emergency slot extension".

Predsednik Srbije krenuo je 17. aprila 2015. godine u posetu Vatikanu, ali se vratio zbog kvara aviona.

"Večernje novosti" su objavile da će predsednik Nikolić će sa svojom pratnjom na veliku paradu u Moskvi putovati istim vladinim avionom "falkon 50".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

11 h

Podeli: