Slučaj "Tijana": Suđenje u januaru?

Suđenje Draganu Đuriću osumnjičenom za ubistvo 15-godišnje Tijane Jurić počeće u januaru sledeće godine, pišu “Večernje novosti“.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.10.2014.

07:44

Default images

Kako beogradski list navodi, prema nezvaničnim navodima iz istrage, završeno je veštačenje odeće i predmeta, ali ne i vozila kojim je mesar iz Surčina upravljao u noći kada se osnovano sumnja da je oteo, pretukao i ubio devojčicu.

Do podizanja optužnice i početka suđenja Đurić će ostati u Okružnom zatvoru u Subotici.

“Đurić je i dalje izolovan od ostalih zatvorenika, nalazi se u posebnom režimu obezbeđenja“, prenose “Novosti“ reči iz Okružnog zatvora u Subotici.

Dok se čeka podizanje optužnice, porodica Jurić i dalje zahteva da se donese “Tijanin zakon“, prema kome bi se odmah po prijavi krenulo u potragu za nestalim licima.

MUP Srbije pronašao je telo Tijane Jurić (15) 7. avgusta, 12 dana po prijavi nestanka, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je da je Đurić priznao ubistvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: