Banjaluka: Hapšenje zbog droge

Šesnaest osoba, među kojima je jedan policajac, uhapšeno je na širem području Banjaluke pod sumnjom da su kao organizovana kriminalna grupa preprodavali heroin.

Izvor: B92

Utorak, 23.09.2014.

16:17

Default images

Načelnik banjalučke policije Mladen Marić novinarima je kazao da su hapšenja i pretresi, osim u Banjaluci, sprovedeni i u Prijedoru i Laktašima.

Pretražujući objekte koje su uhapšeni koristili, policijski službenici pronašli su 646 grama heroina, manju količinu marihuane, kao i oružje.

Među privedenima je i pripadnik saobraćajne policije, koji je osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja i prevare u osiguranju automobila.

On je, naime, pripadnicima ove grupe pomagao u nameštanju saobraćajnih nesreća kako bi dobili novac od osiguranja, objavili su lokalni mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

22 h

Podeli: