Ugljanin ima uslov za Vladu

Lider SDA Sulejman Ugljanin izjavio da očekuje poziv na razgovore o vladi od budućeg mandatara, ali da ta stranka neće po svaku cenu ulaziti u vladu.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.04.2014.

13:44

Default images

"Očekujemo da eventualno razgovaramo sa budućim mandatarom, jer je on rekao da će razgovarati sa svim strankama o vladi, ali naš ulazak bi bio uslovljen da se u program vlade uvrste osnovna načela naše stranke, odnosno veće uključivanje Bošnjaka", rekao je Ugljanin novinarima posle sastanka sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

On je rekao da, imajući u vidu dosadašnja "loša iskustva" u vladi Mirka Cvetkovića, ali i prethodnoj vladi Ivice Dačića, ta stranka po svaku cenu neće u novu vladu.

Ugljanin je rekao da je predsedniku Srbije poručio da je spreman da i dalje radi na održivom razvoju nedovoljno razvijenih opština u Srbiji i većem uključivanju Bošnjaka u politički i društveni život.

On je naglasio da je ponosan na svoj dosadašnji rad u oblasti održivog razvoja nerazvijenih područja.

Poslednji sastanak predsednik Srbije danas ima sa Partijom za demokratsko delovanje Rize Halimija, a prethodno se sastao sa koalicijom oko SPS, Demokratskom strankom, koalicijom oko NDS i SVM.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: