Petak, 10.01.2014.

09:57

Zbog magle Er Srbija sletala u CG

Zbog magle na beogradskom aerodromu Nikola Tesla nekoliko aviona Er Srbije moralo je u četvrtak privremeno da se prizemlji na aerodrom u Podgorici.

Izvor: B92, FoNet

Default images

"Jutarnji avion za Beograd je poleteo, ali je morao da se vrati jer zbog magle nije mogao da sleti u Beograd. Osim tog aviona, na naš aerodrom su preusmereni avioni iz Pariza, Beča i Ljubljane", rekao je podgoričkim Vijestima direktor Aerodroma "Podgorica" Dragan Milanović, a prenose Fonet i Blic.

"Po podne je oko 16 i 30 poleteo avion za Beograd i nakon dužeg kruženja nad Beogradom uspeo je da sleti na beogradski aerodrom. Od pet aviona kompanije Er Srbija samo taj je sleteo u Beograd, ostali su preusmereni na Niš", dodao je on.

Podsetimo, u jednom od aviona koji su "prinudno" sleteli u Podgoricu bio je i Jelko Kacin, koji je na kraju, ipak stigao u Beograd, ali su brojni sastanci koje je trebalo da ima juče odloženi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

15 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

23 h

Podeli: