Srednjoškolci maltretirali učenicu

Trojica učenika trećeg razreda Tehničke škole "Rade Metalac" u Leskovcu seksualno su uznemivali 14-godišnju učenicu prvog razreda, izjavio je direktor škole.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.09.2013.

13:56

Default images

Slavoljub Stanojević je agenciji Beta rekao da se slučaj dogodio juče pre podne u odeljenju trećeg razreda, pred 20 učenika i učenica i da je sve snimljeno mobilnim telefonom.

"Jedan je učenicu držao zagrljenu, a drugi je hvatao za grudi i zadnjicu. Oni su to shvatali kao igru, ali za mene to nije igra. Biće najstrožije kažnjeni, a odgovorni su i svi koji su sve mirno posmatrali i nisu reagovali", rekao je Stanojević.

Roditelji devojčice rekli su agenciji Beta da će podneti krivičnu prijavu za pokušaj silovanja. "Ona je silom uvučena u odeljenje, pa su se potom nad njom iživljavali. Moje dete je pretrpelo veliku traumu", rekao je otac devojčice.

Stojanović je rekao da se u rasvetljavanje slučaja uključila i policija, koja se danas, međutim, nije oglasila tim povodom.

Tehničku školu u Leskovcu pohađa više od 900 učenika, od kojih gotovo trećinu čine učenice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: