Đilas na putu da bude davno prošli

Dačić je u Utisku nedelje, odgovarajući na pitanje da li će rekonstrukcija uticati i na vlast u Beogradu, rekao da je Đilas na putu da postane pluskvamperfekat.

Izvor: B92

Nedelja, 01.09.2013.

23:07

Default images

Ivica Dačić je prethodno govoreći o lideru URS-a Mlađanu Dinkiću rekao da "Dinkić nije aorist, nego pluskvamperfekat", a na pitanje novinarke Olje Bećković šta je onda Đilas, odgovorio: "Đilas je na putu da postane isto".

Na pitanje ko će zameniti Aleksandra Antića na mestu predsednika Skupštine grada Beograda, premijer Srbije i lider SPS-a je uz osmeh rekao: "O tome će biti odlučeno uskoro".

Premijer Ivica Dačić gostovao je Utisku nedelje, gde je govorio o predstojećim lokalnim izborima na Kosovu, rekonstrukciji vlade, ekonomiji...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

128 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: