Zadar: Zbog bureka napali pekaru

Četiri mladića napala su pekaru u Zadru nakon što vlasnik i njegov sin nisu hteli da im prodaju burek i krofne, jer je pekara u to doba bila zatvorena.

Izvor: B92

Subota, 01.06.2013.

19:19

Default images

Ljutiti mladići uzrasta od 19 do 21 godinu nisu prihvatili objašnjenje da pekara u to doba ne radi, već su krenuli u napad, piše tportal.

Razbili su staklo, provalili u objekat i napali 48-godišnjeg pekara i njegovog 19- godišnjeg sina. Pekar je, potom, uzeo nož i isekao jednog mladića po telu, u predelu grudi, a drugog po nozi.

Kako tportal nezvanično saznaje, povređeni mladići su braća. Mladić s težim povredama prebačen je u zadarsku bolnicu, a drugom je pružena medicinska pomoć, posle koje je s ostalim učesnicima incidenta završio na saslušanju u zadarskoj Drugoj policijskoj stanici.

Prema prvim informacijama, lakše povrede zadobili su pekar i njegov sin.

Istaga je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: