Avala: Štrajkačima zabranjen ulaz

Zaposleni u TV Avala, koji su u štrajku već 57. dan, nisu danas uspeli da uđu u zgradu televizije, jer su vrata bila zaključana.

Izvor: B92

Petak, 17.02.2012.

14:09

Default images

Oni navode da im je objašnjeno da je "ta televizija institucija i da po preporuci vlade i danas neće raditi".

Oni su istakli da se neće pomiriti sa takvom situacijom i da će i u ponedeljak pružiti podršku kolegama honorarcima koji od 20. februara imaju zabranu ulaska u zgradu televizije i "stajaće sa njima dok se taj problem ne reši".

"Došli smo i okupili smo se da sprečimo flagrantno kršenje zakona koje se dešava iz dana u dan", rekao je novinarima predsednik Štrajkačkog odbora TV Avala Nikola Vukomanović.

On je kazao da zaposleni nisu uspeli da uđu u zgradu, jer su "vrata zaključana i unutra je prilično veći broj ljudi iz obezbeđenja nego što je to uobičajeno".
Vukomanović je dodao da će se zaposleni TV Avala koji su u štrajku obratiti i protestovati ispred RRA, Ministarstva kulture, vlade, ali i Predsedništva.

Svi honorarni saradnici TV Avala dobili su poruku putem mobilnog telefona, kojom su obavešteni da će im od 20. februara biti zabranjen ulazak u zgradu televizije, rekao je ranije Tanjugu Vukomanović.

Prema njegovim rečima, potom je usledilo i isključivanje službenih telefona, a uklonjeni su i pločica i telop kojim su gledaoci obavešteni da su zaposleni u štrajku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: