Nedelja, 06.02.2011.

23:20

Nezadovoljni i lekari, moguć štrajk

Stanje u primarnoj zdravstvenoj zaštiti haotično i nema ideje kako da se reše problemi, kaže Dragan Cvetić, predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije.

Izvor: B92

Default images

Cvetić, inače lekar anesteziolog, rekao je za B92 da će Sindikat tražiti povećanje plata, ako Vlada Srbije to odobri zaposlenima u javnom sektoru koji štrajkuju.

Zdravstveni radnici u Srbiji veoma su nezadovoljni, ne samo zaradama, već i brojnim drugim problemima.

Vlada je ponudila povišicu plata od 2 odsto, a iz Sindikata lekara i farmaceuta poručuju da je to uvreda zdravog razuma.

Istovremeno, Novi sindikat zdravstva Srbije najavljuje mogući štrajk. Možete pogledati snimak gostovanja Dragana Cvetića, predsednika Sindikata lekara i farmaceuta Srbije, u vestima TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: