Đukanović u Vašingtonu sa Bajdenom

Crnogorski premijer Milo Đukanović će se tokom trodnevne posete SAD-u sastati sa potpredsednikom Džozefom Bajdenom i državnom sekretarkom Hilari Klinton.

Izvor: B92

Sreda, 20.01.2010.

10:08

Default images

Crnogorski ambasador u Vašingtonu Miodrag Vlahović je rekao da je susret Đukanovića sa Bajdenom i Klintonovom zakazan za danas. "Program posete je intenzivan i svi naši sagovornici pokazali su interes da se sastanu sa članovima crnogorske delegacije i pruže podršku Crnoj Gori na putu prema evroatlantskim strukturama", izjavio je Vlahović.

Đukanović će na Univerzitetu Džon Hokins održati predavanje na temu "Putevi Crne Gore prema evroatlantskim strukturama", a planirana je i poseta vašingtonskom Centru za međunarodne strateške studije.

Crnogorska delegacija imaće razgovore i u sedištu Međunarodnog monetarnog fonda i Svetske banke gde će sagovornici biti Dominik Stros Kan i Rober Zelik.

U crnogorskoj delegaciji su ministri inostranih poslova i finansija Milan Roćen i Igor Lukšić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: