Damask: Troje žrtava eksplozije

U Damasku u eksploziji autbusa poginulo troje ljudi, a zvaničnici Sirije tvrde da nije reč o terorističkom napadu, već o nesrećnom slučaju.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.12.2009.

11:36

Default images

Sirijski ministar unutrašnjih poslova Said Mohamad Samur odbacio je teroristički napad kao mogući uzrok eksplozije koja se danas dogodila pored autobusa s iranskim hodočasnicima u predgrađu Damaska i rekao da se radilo o nesrećnom slučaju.

U eksploziji autobusa koji je bio parkiran na benzinskoj pumpi poginulo je troje ljudi. Sirijski ministar rekao je za državnu televiziju da su ubijeni vozač autobusa i dva radnika benzinske pumpe kada je eksplodirala guma koju su pumpali.

"Nije bilo nikakvog eksploziva", rekao je Samur.

Ranije su regionalne televizije javile da ima stradalih u eksploziji autobusa sa iranskim hodočasnicima u kvartu Sajid Zainab u Damasku, gde se nalazi svetinja koju oni pohađaju.

Neke stanice su navele da ima više desetina poginulih, a neke da je autobus bio prazan kada se dogodila eksplozija i da među stradalima nema hodočasnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: