Bajatović zaveštao organe

Direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović i članovi kabineta generalnog direktora tog preduzeća zaveštali su svoje organe u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Izvor: B92

Petak, 16.10.2009.

17:09

Default images

Bajatović je tom prilikom poručio da kompanija "Srbijagas" na taj način želi da da svoj doprinos akciji zaveštanja organa, koja je potpuno opravdana.

"Srbijagas kao socijalno odgovorna kompanija, gestom pojedinaca, a ovde se nalaze svi izvršni direktori u Srbijagasu sa svojim saradnicima, na ovaj način želi da uputi poruku javnosti da bi trebalo podržati akciju zaveštanja organa", istakao je Bajatović.

On smatra da je ta akcija potpuno ispravna i opravdana u medicinskom, etičkom, moralnom i religijskom smislu i podsetio da su do sada svoje organe zaveštali i predsednik Srbije Boris Tadić i predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić -Dejanović.

"Naša poruka je da primer Srbijagasa treba da slede i druge velike kompanije i pojedinci koji rade u njima", poručio je Bajatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: