Sreda, 23.08.2023.

11:33

Vučić: Dužan sam Nemcima jedno izvinjenje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je dužan Nemcima jedno izvinjenje u vezi ubistva Olivera Ivanovića.

Izvor: B92

Vučić: Dužan sam Nemcima jedno izvinjenje
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ

On je rekao da smo od njihovih službi dobili uveravanja i dokaze da oni ne prikrivaju podatke u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića.

"Dužan sam Nemcima jedno izvinjenje, mi smo proveravali i razgovarali sa pripadnicima nemačke službe u prethodnih 20 dana, od tvrdnji Bratislava Gašića da prikrivaju ubice u slučaju Olivera Ivanovića, dobili uveravanja i dokaze da oni ne prikrivaju te podatke", rekao je Vučić novinarima u Ovči.

U svoje ime tražim da prihvate izvinjenje, poručio je Vučić.

"Mi mislimo da u nastavku naših akcija tim povodom i po tom pitanju, nadam se da ćemo doći i do konkretnih rezultata", dodao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: