Četvrtak, 06.07.2023.

12:46

Vučić o sramnim izjavama britanske poslanice: "Ne brini, gospođo, mi sprovodimo istragu protiv tebe"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na sramne optužbe britanske poslanice.

Izvor: B92

Vučić o sramnim izjavama britanske poslanice:
Foto: Profimedia

"Tvrdnje britanske poslanice Ališe Kerns, poznate po antisrpskom delovanju, govore da uz policijske akcije uvode i dodatne elemente - napad na dva stuba srpskog naroda na KiM, Srpsku pravoslavnu crkvu i zdravstveni sistem", rekao je Vučić.

"Uz ove policijske akcije oni uvode napad na još dva stuba srpskog naroda na KiM, crkvu i zdravstvo. Ta gospođa će da navodno sprovodi istragu. Ne brini, gospođo, mi ćemo da reagujemo, sprovodimo istragu protiv vas, da vidimo zašto to radite i ko vas plaća za to", rekao je Vučić, navodeći potom sve napade na institucije i zaposlene u zdravstvu na Kosovu i Metohiji.

Podsetimo, britanska poslanica i predsednica Odbora za spoljnu politiku britanskog parlamenta Ališa Kerns optužila je Srpsku pravoslavnu crkvu da učestvuje u švercovanju oružja iz Srbije na Kosovo i Metohiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: