Sreda, 14.06.2023.

09:34

Srpski scenario u BiH; Pucnjava u školi: Ima povređenih FOTO/VIDEO

Učenik G.M. rano jutros upucao nastavnika engleskog osnovne škole u Lukavcu. On se nalazi u teškom stanju.

Izvor: B92

Srpski scenario u BiH; Pucnjava u školi: Ima povređenih FOTO/VIDEO
Foto: Profimedia

Takođe, povređeni, čiji su inicijali O.N, trenutno je u operacionoj sali gde se lekari bore za njegov život.

Kako saznaje Klix.ba, reč je o učeniku G. M. (2008.) koji je zbog lošeg vladanja izmešten iz jedne u drugu osnovnu školu. Učenik je jutros došao u školu naoružan i tražio N.O. u kojeg je pucao u predelu glave.

Ranio ga je u vrat. Povređeni O.N. je prebačen u Klinički centar u Tuzlu.

Učenik je stavljen pod kontrolu policije, a policija trenutno vrši uviđaj na terenu. Klix.ba piše da je učenik pucnjavu počinio iz osvete jer je izbačen iz škole, a svoje pretnje je i ranije najavljivao. "U Osnovnoj školi u Lukavcu jutros se dogodila pucnjava, među povređenima nema dece", potvrdio je načelnik Lukavca Edin Delić. "Molim roditelje da obuzdamo paniku. Počinilac je maloletno dete i odmah je uhapšen. Težak dan", saopštio je Delić.

Policija se još nije zvanično oglasila. Mediji navode da je učenik ispalio više hitaca i da samo pukom srećom niko drugi nije povređen. Takođe, mediji u BiH navode i da je upucan Nedim Osmanović, koji je bratanac potpredsednika SDA-a Fadila Osmanovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: