Napadnut aktivista LDP-a

Poslanik Srpske radikalne stranke Milorad Krstin u centru Zrenjanina napao aktivistu LDP-a, koji je u Urgentnom centru.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 30.11.2006.

15:49

Default images

Krstin je aktivisti LDP-a ispred prostorija te stranke naneo povrede po glavi. Aktivista LDP-a potom je prebačen u Urgentni centar u Zrenjaninu, a slučaj je prijavljen i policiji. LDP je ranije naveo da su njihove aktiviste u Pančevu napali članovi Srpske radikalne stranke.

Prema ranijim navodima Liberalno-demokratske partije, bilo je već nekoliko napada na prostorije LDP-a, a počinioci su ostali nepoznati.

Radikal napao radnika u Babušnici

Predsednik opštinskog odbora SRS-a u Babusnici Predrag Živković lopatom nasrnuo na radnika Doma kulture Miljana Slavkovića.

On ga je napao zbog toga što je Slavković skinuo plakat Srpske radikalne stranke sa fasade Doma kulture. Među njima je zatim došlo do obračuna, zbog čega je intervenisala policija i privela ih u stanicu.

"Živković je lopatom jurio Slavkovića u centru Babušnice, zbog čega sam morao da pozovem policiju", izjavio je direktor Doma kultrue Zoran Veljković. On je dodao da ne dozvoljava da se lepe plakati bilo koje političke stranke na fasadi Doma kulture.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: