Petak, 14.01.2022.

22:45

Tresli se Albanija i jug Srbije

Zemljotres srednje jačine 4,5 stepeni Rihterove skale registrovan je večeras sa epicentrom 11 kilometara istočno od Puke u Albaniji, a južno od Prizrena.

Izvor: B92

Tresli se Albanija i jug Srbije
Depositphotos/Destinacigdem

Sektor za seizmologiju crnogorskog Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju registrovao je zemljotres u 22.37 časova.

Zemljotres se osim u Albaniji, osetio i u Kosovskoj Mitrovici, Prištini, Nišu i Novom Pazaru, ali i u Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

Jačina ovog zemljotresa u epicentru iznosila je 4,5 jedinica Rihterove skale, što odgovara epicentralnom intenzitetu od šest stepeni Merkalijeve skale. Zasada nema izveštajima o povređenima ili materijalnoj šteti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

13 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

20 h

Podeli: