Petak, 14.05.2021.

23:16

O Dijani Hrkalović? "Ništa lepo"; o Stefanoviću? "Bolje mišljenje"

Predsednik Vučić govorio je o navodima u medijima o umešanosti u kriminalne radnje aktuelnog ministra odbrane Nebojše Stefanovića i Dijane Hrkalović.

Izvor: B92

O Dijani Hrkalović?
Printskrin: Instagram/buducnostsrbijeav

Podsetimo Stefanović je prethodno bio na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova, a Hrkalovićeva je bivša državna sekretarka u ovom ministarstvu.

"Svako ko je umešan u kriminalne radnje biće uhapšen. O Dijani Hrkalović nemam ništa lepo da kažem, o Stefanoviću imam bolje mišljenje", izjavio je.

Postavlja se i pitanje ostanka Stefanoviča u SNS-u i ministarskoj fotelji.

Kazao je da nema informacije o umešanosti Stefanovića u kriminalne radnje, i da je posao nadležnih organa da se time bave

"Od njega zavisi najviše, o tome ćemo razgovarati u narednim danima. Da ja vodim hajku i harangu protiv nekoga iz moje stranke? Ne pada mi na pamet. Neću da radim nešto što je meni rađeno", jasan je Vučić.

Rekao je da Stefanović ima svoje mišljenje i da je spreman da razgovara sa njim "jer je uradio i dobre stvari".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

21 h

Podeli: