Nedelja, 04.04.2021.

09:19

Mediji: Obavezan PCR test pri povratku u Srbiju; Brnabić: Nije tačno

Mediji su objavili da je Ministarstvo zdravlja odlučilo da je pri povratku iz zemalja regiona za državljane Srbije obavezan PCR test.

Izvor: B92

Mediji: Obavezan PCR test pri povratku u Srbiju; Brnabić: Nije tačno
Ilustracija: Profimedia

Međutim, premijerka Srbije Ana Brnabić gostujući u Jutru na TV Prva izjavila je da režim ulaska u Republiku Srbiju nije menjan, sve što je bilo do sada ostaje i nadalje.

"Nije tačno, nismo menjali. Oni koji su revakcinisani mogu da uđu bez PCR testa, sa potvrdom o revakcinaciji. Oni koji nisu dobili obe doze vakcine mogu da uđu u Srbiju, ali moraju da budu u karantinu 10 dana. Negativni PCR test, kao i karantin nije potreban za državljane "mini Šengena", ni za Mađarsku i Bugarsku", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

16 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: