Odlučeno: Nove mere od petka

Na sednici u Vlade Srbije u četvrtak trebalo bi da budu potvrđene nove restriktivne mere koje je predložio Krizni štab, pišu beogradski mediji.

Izvor: B92

Utorak, 01.12.2020.

14:16

Odlučeno: Nove mere od petka
Ilustracija: Deposit photos/lenkusa

Restriktivne mere koje će važiti od petka podrazumevaju da će ugostiteljske i trgovinske firme, restorani, kafići i barovi, klubovi, tržni centri, igraonice, kladionice, prodavnice i svi drugi prodajni objekti moći da rade radnim danima do 17 časova, dok vikendom neće uopšte raditi - od petka u 17 časova do ponedeljka u 5 sati.

Prodavnice prehrambene robe mogu da rade svakoga dana do 21 sat, uključujući i vikend, a pozorišta i bioskopi do 17 sati, uključujući i vikend. Apoteke, benzinske pumpe (točenje goriva) i dostava hrane putem kurira mogu da rade neograničeno, sedam dana u nedelji.

Pozorišta i bioskopi mogu da rade svakoga dana do 17 sati, uključujući i vikend, dok pijace radnim danima mogu da rade regularno, a vikendom od 6 sati ujutru do 15 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: