Težak udes kod zgrade Vlade: Ima mrtvih; Četvoro teško povređenih; Vozilo zakucano FOTO/VIDEO

Više osoba povređeno je jutros u sudaru koji se dogodio na uglu Nemanjine i Ulice kneza Miloša. Poginule su dve osobe. Jedno vozilo zakucano u Vladu.

Izvor: B92, Prva

Četvrtak, 18.06.2020.

06:58

Težak udes kod zgrade Vlade: Ima mrtvih; Četvoro teško povređenih; Vozilo zakucano FOTO/VIDEO

Kako je TV Prvoj javila doktorka Nada Macura iz Hitne pomoći, prema informacijama kojima ona raspolaže, devet osoba je prevezeno u Urgentni centar, od kojih su dve u ozbiljnoj životnoj opasnosti. Još dve osobe se nalaze u teškom stanju. Među povređenima je i jedno dete.

Macura kaže i da je intervenisalo sedam timova Hitne pomoći.
Foto: B92.net
Nesreća se dogodila oko 6 sati ujutru kada su se sudarili kombi i putničko vozilo. Prema prvim snimcima s mesta udesa, od siline udara putničkog vozila i kombija, automobil se zakucao u zid zgrade Vlade Srbije.

Na mestu udesa su i vatrogasno-spasilačke jedinice.
Foto:B92.net
Mediji spekulišu o broju stradalih. Prema informacijama dr Macure, jedna osoba stradala je na mestu udesa. Radi se o muškarcu starom oko 30 godina. Drugi mediji navode da su poginule tri osobe.

MUP je potom potvrdio da su poginule dve osobe, a nekoliko sati kasnije mediji su preneli da je preminula još jedna osoba - vozač BMV-a, muškarac star 42 godine.

Takođe nezvanično, povređeno dete staro je oko dve godine i ono se nalazi u kritičnom stanju.

U putničkom automobilu je, kako navode mediji, bilo četiri osobe, a u kombiju pet.

Mediji: Vozač BMV ipak živ

Foto: B92.net
Vozač BMW-a koji se jutros sudario s kombijem kod zgrade Vlade u Beogradu, je u kritičnom stanju, ali živ, prenose nezvanično beogradski mediji.

On je operisan i lekari u Urgentnom centru se i dalje bore za njegov život, navode mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: