U Srbiji završen "vikend" policijski čas, trajao 60 sati

U Srbiji je jutros u pet sati završen policijski čas, uveden u okviru mera za suzbijanje širenja koronavirusa, koji je trajao 60 sati.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.04.2020.

07:00

U Srbiji završen
FOTO TANJUG / ANDRIJA VUKELIC/ nr

Podrazumevao je zabranu kretanja tokom celog vikend, jer je počeo u petak u 17 sati.

Zabrana kretanja će ponovo biti na snazi danas od 17 časova i trajaće do pet sati ujutru u utorak.

Za najstarije građane - starije od 65 godina u gradskim sredinama i starije od 70 godina u seoskim sredinama - i dalje je na snazi mera da ne smeju da napuštaju svoje domove.

Vlasnici kućnih ljubimaca moći će da prošetaju svoje ljubimce tokom trajanja policijskog časa od 23 časa do 1 ujutru, u trajanju od 20 minuta i ne dalje od 200 metara od mesta prebivališta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: